Szakorvosaink rendelése

Nyári szabadságok:

Dr. Gerencsér Géza
2023. július 24. - augusztus 13.

Dr. Halász Domonkos
 2023. július 24. - augusztus 13.

Dr. Kazár Tibor
 2023. július 10. - július 23., július 31.
 
Nagyné Dóczi Anikó asszisztens
2023. július 25. - augusztus 13.
 
* A szabadságos időszak alatt beérkező levelekre augusztus 14-től tudunk válaszolni, illetve telefonon akkortól lesz elérhető rendelőnk. Szíves türelmüket köszönjük! Üdvözlettel: Dr. Gerencsér Géza ügyvezető igazgató

Orvos Hétfő Kedd Szerda Csütörtök
dr. Gerencsér Géza15.00-20.00
dr. Halász Domonkosdélelőttdélután
dr. Kazár Tibor16.00-20.00

Szakorvosok

Rendelőnkben jelenleg 3 szülész-nőgyógyász szakorvos dolgozik. Az ultrahang vizsgálatokat a kiemelkedő teljesítményű új Voluson P6 BT18 géppel végezzük. A szerződésben álló egészségpénztárak listája szakorvosaink egyéni bemutatkozó oldalán tekinthető meg.

 Dr. Gerencsér Géza szülész-nőgyógyász főorvos

dr. Gerencsér Géza
szülész-nőgyógyász főorvos

2007 óta ügyvezető igazgatóként, szülész-nőgyógyász szakorvosként a GERKO-MED Kft.-ben dolgozom. 2021. március 2-től a kórházi hátteret a Róbert Magánkórház biztosította. 2021. szeptember 1-től a Duna Medical Center újonnan nyíló szülészeti központjának a vezetője vagyok (szülés, kisműtétek, nagyműtétek). Speciális érdeklődési területem a szülészet-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika, terhesgondozás, laparoscopos műtétek.

dr. Halász Domonkos szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Halász Domonkos
szülész-nőgyógyász szakorvos

Hivatásom gyakorlása során kiemelt jelentőségűnek tartom - a naprakész szakmai ismeretek alkalmazásán túl - a részletes tájékoztatást a diagnosztikus, illetve terápiás alternatívákról, azok esetleges kockázatairól, valamint ezen információk birtokában a páciens bevonását a döntéshozatalba. A páciens elképzeléseinek, egyéni igényeinek figyelembe vételét alapvetőnek tartom a precíz és felelős orvosi javaslat, kezelési terv kialakításában.

dr. Kazár Tibor szülész-nőgyógyász főorvos

dr. Kazár Tibor
szülész-nőgyógyász főorvos

Magánrendelés keretein belül az alább részletezett nőgyógyászati és szülészeti ellátást nyújtom.

Kedves Pácienseink és Hozzátartozóik!

Ezúton kérjük Önöket a pácienseink zavartalan ellátása érdekében, hogy a járványügyi helyzetet és a lakók kéréseit is figyelembe véve kísérőik, hozzátartozóik ne várakozzanak a rendelő előtti és melletti folyóson!

Szíves megértésüket szeretnénk kérni, de a járványügyi helyzetre való tekintettel hozzátartozót jelenleg nem tudunk fogadni a rendelőben. Egyben tájékoztatjuk Önöket, hogy a maszkviselés zárt térben kötelező.

Technikai okokból rendelőnkben átutalást, illetve készpénzt tudunk csak elfogadni, kártyás fizetésre jelenleg sajnos nincs lehetőség. Köszönjük szíves megértésüket, és együttműködésüket!


Köszönettel és tisztelettel 
dr. Gerencsér Géza, GERKO-MED Kft. 
ügyvezető igazgató

GERKO-MED Kft., Népfürdő u. 3/b, 3. emelet 302., Kapukód: 3021 + csengőjel (harang),
Telefon: 06 1 236 0473, Telefax: 06 1 236 0474