Szolgáltatásaink

Nőgyógyászat:  
vizsgálat, citológia, emlő és méhnyakrák szűrés, ultrahang vizsgálatok / hasi és hüvelyi vizsgálat egyaránt elérhető/, tenyésztéses vizsgálatok, speciális laborvizsgálatok: chlamydia, HPV, herpesz vírus szűrése, kolposcopia, méhen belüli eszköz feltétele, levétele, meddőségi kivizsgálás. 

Szülészet: 
terhesgondozás, I.II.,III. trimeszteri ultrahang vizsgálatok, 18. hetes genetikai UH vizsgálatok,flowmetria, 3-4D-s vizsgálatok, babamozi

Szülészet, nőgyógyászat, magánrendelő - GERKO-MED Kft.
Szülészet, nőgyógyászat, magánrendelő - GERKO-MED Kft.

Egészségpénztárak:
A szerződésben álló egészségpénztárak listája szakorvosaink egyéni bemutatkozó oldalain tekinthető meg.

Munkatársaink:
dr. Gerencsér Géza
dr. Kazár Tibor
dr. Halász Domonkos 

Irodavezető asszisztens: 
Nagyné Dóczi Anikó 

Cégtulajdonosok:
dr. Gerencsér Géza, Gerencsér Adela

Iratkozzon fel a GERKO-MED hírlevelére! 

Ha szeretne újdonságokról, érdekességekről illetve szezonális híreinkről (új szolgáltatásokról, szabadságokról, árváltozásokról) értesülni, kérjük iratkozzon fel időszakos hírlevelünkre! 

Kedves Pácienseink és Hozzátartozóik!

Ezúton kérjük Önöket a pácienseink zavartalan ellátása érdekében, hogy a járványügyi helyzetet és a lakók kéréseit is figyelembe véve kísérőik, hozzátartozóik ne várakozzanak a rendelő előtti és melletti folyóson!

Szíves megértésüket szeretnénk kérni, de a járványügyi helyzetre való tekintettel hozzátartozót jelenleg nem tudunk fogadni a rendelőben. Egyben tájékoztatjuk Önöket, hogy a maszkviselés zárt térben kötelező.

Technikai okokból rendelőnkben átutalást, illetve készpénzt tudunk csak elfogadni, kártyás fizetésre jelenleg sajnos nincs lehetőség. Köszönjük szíves megértésüket, és együttműködésüket!


Köszönettel és tisztelettel 
dr. Gerencsér Géza, GERKO-MED Kft. 
ügyvezető igazgató

GERKO-MED Kft., Népfürdő u. 3/b, 3. emelet 302., Kapukód: 3021 + csengőjel (harang),
Telefon: 06 1 236 0473, Telefax: 06 1 236 0474

Made with Mobirise website theme